Kövess minket

Aztaa

Lemondta a Slipknot a mexikói koncertjét, erre a rajongók felgyújtották a színpadon lévő dobfelszerelést

Enyhén szólva nem örültek, hogy elmaradt a koncert.

Megosztva

Forrás:

A Slipknot kénytelen volt lemondani a Knotfest nevű utazó fesztiváljuk mexikói állomását, miután átszakadt egy a közönséget védő kordon, amit nem tudtak időben megjavítani, mire a közönség válaszul elkezdte szétkapni a színpadot.

A szombati (nov 30.) rendezvényt azután kellett lefújni, hogy a Behemoth zenekar fellépése alatt a tömeg átszakította az egyik kordont. Ezt a szervezők nem tudták kijavítani, ezért úgy döntöttek, hogy nem tartják meg a főfellépő Slipknot, és az előzenekar Evanescence koncertjét. Az Evanescence hangszerei már ki voltak készítve a színpadon, ezért mikor a közönség megtudta, hogy nem lesz koncert, törni-zúzni, és gyújtogatni kezdtek. A dobfelszerelést konkrétan lerángatták a küzdőtérre, majd felgyújtották. 

Forrás:

[vembed youtube=”77L5gExBQjI” ]A két zenekar videóüzenetekben és közleményekben kértek bocsánatot, amiért nem volt koncert, de mint elmondták, a nézők biztonsága érdekében fújták le a bulit. A Slipknot amúgy jövőre Budapesten is koncertet ad, remélhetőleg ott nem gyújtanak fel semmit.

(Revolver)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés