Kövess minket

Események

Lemondták az Éhezők Viadala premierét

A párizsi támadások után kicsit átgondolták a helyzetet.

Megosztva

ehezokviadala1117

Fotó: Getty/Europress

Még mindig a hatása alatt vagyunk mi is a hétvégi támadás sorozatnak. 129 ember halt meg minden ok nélkül Párizs utcáin. Sajnos azonban az élet nem állhat meg sehol, még a szórakoztató iparban sem, ám a sztárok, zenekarok kicsit átgondolták a franciaországi fellépéseiket.

Az Éhezők Viadala utolsó része nemrég mutatkozott be a francia fővárosban. Ilyenkor egy kötelező vörös szőnyeges felvonulást is szoktak tartani, ahol a sztárok válaszolnak az újságírók kérdéseire, adnak pár autogramot és készül róluk számtalan előnyös és előnytelen fotó. Ezt a protokollt most kihagyják, ugyanis túlságosan félnek attól, hogy esetleg újra lecsapnak a terroristák.

„Nagyon sajnáljuk a történteket és együtt érzünk az összes gyászoló családjával. Úgy döntöttünk, hogy módosítjuk a szokásos vörös szőnyeges megjelenést, és a hétfői napon kihagyjuk az interjú részt.” – nyilatkozta a Lionsgate szóvivője.

A szörnyű eset óta több énekes és zenekar döntött úgy, hogy elhalasztják a decemberre vagy novemberre tervezett koncertjeiket. A U2 és a Foo Fighters későbbre tette a dátumokat, míg a Coldplay élőben közvetít egy másik fellépésüket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés