Kövess minket

Bulvár

Leműtötték Elliot Page mellét, úgy érzi megváltozott az élete

Megosztva

Első interjúját adta Elliot Page a bejelentés óta, miszerint transznemű férfiként éli tovább az életét. Az Esernyő Akadémia és a Juno sztárja a TIME magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy a pandémia fontos szerepet játszott abban, hogy elinduljon az önfelfedezés útján.

Sok időm volt arra, hogy tényleg rákoncentráljak azokra a dolgokra, melyeket eddig öntudatlanul is kerültem” – mondta Page, aki úgy érezte, hogy a teste miatti szorongások azután sem hagytak alább, hogy 2014-ben bevalotta, hogy meleg.

Page arra számított, hogy kap majd sok támogató és támadó üzenetet is a bejelentése után, és ez végül így is lett, sokan szeretetükről és támogatásukról biztosították, de voltak akik rögtön gyűlölködni kezdtek. A színész tisztában van azzal, hogy kiváltságos helyzetben van, de eltökélt annak érdekében, hogy más, kevésbé előnyös helyzetben lévő transz embereknek is segítsen.

[instagram]CMen_inBAwk[/instagram]
Page kihangsúlyozta, hogy nem minden transznemű embernek van szüksége, vagy pénze műtétekre, ő mégis ezt az utat választotta, leműtötték a mellét, mely számára katartikus élmény volt. Most már úgy érzi, hogy önmaga lehet, és mikor tükörbe néz, motiválva érzi magát. “Teljesen megváltoztatta az életemet” – mondta a műtétről, mely után az új szerepeket is izgatottan várja.

(TIME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés