Kövess minket

Bulvár

Lena Dunham bocsánatot kért hamis vádjai miatt

Előbb „ütött”, aztán kérdezett.

Megosztva

Lena Dunham szereti a testét és vállalja is minden formában. Nem érdekli, hogy nem nádszál vékony, és az sem zavarja, ha karikák vannak a szeme alatt, vagy kicsit kócosabb a haja. A színésznő a természetesség híve, ezt hangoztatja is elég sokszor, ám most tévedett egy hatalmasat, de szerencsére szinte azonnal bocsánatot is kért.

Készült róla ugyanis egy kép, amelyet később egy spanyol magazin felhasznált címlapfotóként. Amikor Lena meglátta ezt, teljesen kiborult, és számon kérte a Tentaciones szerkesztőségét, hogy ugyan hogy merték őt Photoshopolni. A főszerkesztő szinte pillanatokon belül visszaírt a színésznőnek, hogy ők bizony semmit nem változtattak a külsején, mindössze megvágták a képet, hogy az tökéletesen passzoljon a magazin méreteihez, de még ehhez is engedélyt kértek Lena menedzsment csapatától, akik jóváhagyták ezt. Ráadásul még közölték azt is, hogy ők nem használnak Photoshopot a képeik formázására.

Ezután Lena beismerte a hibáját, és az Instagramján bocsánatot is kért a magazin munkatársaitól, akik egyáltalán nem haragszanak a színésznőre. Ilyen egy igazi happy end!

[instagram]BCat8Cui1Hp[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés