Kövess minket

Hiphop

Lengyelország köztársasági elnöke, Andrzej Duda tolt egy tűzforró „tizenhatost” a koronvírus elleni küzdelemről

Felkészül, Áder János?

Megosztva

Forrás:

Már amikor majdnem sikerült felmosni magunkat Vona Gábor tavaly májusban elkövetett rap-produkciója után, pusztító erővel csap le a lengyel köztársasági elnök, Andrzej Duda egy Hot16 Challenge videóval. A politikust egy Zeus művésznéven zenélő emszí kérte fel, hogy vegyen részt a népszerű netes kihívásban, melynek lényege, hogy a megszólítottnak tizenhat sort kell tolnia egy általa választott beatre, bármiféle tartalmi megkötés nélkül.

És akkor jött Duda, aki némiképp átírta a megmásíthatatlannak hitt játékszabályokat: a köztársasági elnök úgy rappelt a koronavírus elleni küzdelemről, hogy valójában nem is rappelt, vagyis inkább felolvasott, azt viszont olyan szuggeszív erővel tette, hogy bár semmit sem értünk a mondanivalójából, mégis minden szavával könnyedén tudunk azonosulni. A hétfőn posztolt videó végén Duda egyébként Mateusz Morawiecki miniszterelnöknek passzolta tovább a kihívást.

[vembed youtube=”DjDSUqTcrv4″ ]A Hot16 Challenge szinte teljesen váratlanul bárhol felbukkanhat a világban, nálunk speciel 2014 táján ment nagyot: a hazai szcéna színe-java tolta a verzéket – alább ezekből idézünk fel néhány, sikerültebb előadást.

Mikee Mykanic

[vembed youtube=”QkTSED10VfI” ]

Újonc

[vembed youtube=”9nUr5XLuOWc” ]
Ketioz

[vembed youtube=”iTA_KpMhwsE” ]

Zenk

[vembed youtube=”Id6vzLLZF-c” ]
Zárjuk a sort az „egyetlen” Bobakrome-mal, aki először egyáltalán nem repesett attól, hogy Thuran Khan aka. Nospa, valamit El Bago is kihívta. Csinált azért egy videót, íme:

[vembed youtube=”s582XPm8MWc” ]
Később azonban váratlanul meggondolta magát.

[vembed youtube=”hKkyHSEJCZw” ](444)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük