Kövess minket

Aztaa

Lenyűgöző vizuállal kapcsolták be a világ legnagyobb képernyőjét

Megosztva

Először kapcsolták be a 2,3 milliárd dollárba kerülő Las Vegas-i MSG Sphere épületet beborító LED-képernyőt, mely a világ legnagyobbja. A 112 méter magas és 157 méter széles építményre szerelt képernyőt a július 4-ei amerikai ünnepségek örömére kapcsolták be, de szeptembertől a nagyközönség számára is megnyitják, elsőként egy U2 koncerttel.

Az Exosphere több mint egy képernyő vagy egy reklámtábla – élő építészet, és a világon semmihez sem hasonlítható” – mondta Guy Barnett, a Sphere Entertainment kreatív vezetője egy nyilatkozatban. „A kedd esti show bepillantást engedett az Exosphere magával ragadó erejébe, valamint a művészek, partnerek és márkák lehetőségeibe, hogy lenyűgöző és hatásos történeteket hozzanak létre, amelyek új módon kapcsolódnak a közönséghez.

És valóban, az épületet sokféleképpen lehet használni, és az első vizuális show ezt be is mutatta, volt itt hatalmas szemgolyó, a Hold és a Föld bolygó mása, és sokféle fényjáték.

Az MSG Sphere hivatalosan szeptemberben nyitja meg kapuit egy U2 koncertrezidenciával. A helyszín belsejében egy 17 000 férőhelyes előadóterem található, amely 580 000 négyzetméternyi LED-panellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a különböző előadók számára a könnyű esztétikai változtatásokat, valamint egy olyan extra hangrendszerrel, mely elvileg a terem összes ülőhelyére hasonló hangminőséget ígér.

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés