Kövess minket

Bulvár

Lepatkányozta 6ix9ine-t az utcán, válaszul a rapper haverja kifektette

Annyira mégsem volt jó ötlet keménykedni.

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine nagyon megosztó személyisége és tettei miatt csak idő kérdése volt, hogy mikor kötnek valahol bele a rapperbe, a héten kialakult konfliktus pedig rögtön egy csattanóval zárult.

Valamikor a kedd folyamán kezdett terjedni a hír, miszerint a New York-i rapper kirabolt valakit Miamiban, aki aztán a rendőrségen feljelentést is tett. Andy Slater, floridai rádiós személyiség rendőrségi források alapján posztolta az exkluzív infót, majd később azzal frissítette az értesüléseit, hogy a rendőrségi nyomozás során kiderült, az áldozat valójában kitalálta a sztorit, igaz ettől még konfrontáció valóban volt, mely emberünk kiütésével végződött.

[twitter]https://twitter.com/AndySlater/status/1351712333094121475[/twitter]
Az eset körüli ködöt egy kikerült videófelvétel oszlatta el teljesen, ezen látható, hogy a szóban forgó személy teli szájjal szidja a szivárvány haját teljesen elhagyó, szakállas stílre váltó rappert, majd a patkányozós szöveget megunva 69 társaságából valaki a földre küldi a férfit, majd a biztonság kedvéért meg is rugdossa. Az Akademiks által posztolt videók (elsőn a vita, lapozás után a bunyó) egy floridai paintball pályán készültek, az összetűzésnek a biztonságiak vetettek véget.

[instagram]CKQLtUPgSgN[/instagram]
A legutóbbi, TATTLE TALES című lemezének megjelenése óta igen csöndes 6ix9xine ellen nem indul semmilyen eljárás, tekintve, hogy az áldozat, aki ironikus módon a patkányozás után azonnal rohant a zsarukhoz, hazudott a rablás tényéről, és még csak nem is a rapper volt az, aki fizikailag bántalmazta őt.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés