Kövess minket

Hiphop

Lesz gyerek vagy nem?

Az amerikai énekesnek úgy néz ki, hogy kezd sínre kerülnie az élete. Ex-partnere, Nia Guzman és a 15 hónapos kislányáért dúló harc igencsak megnehezítette mostanában a mindennapjait.

Megosztva

Chris Br R

Nocsak-nocsak, úgy tűnik végre vége a harcnak, mely Chris Brown és ex-partnere között folyt. Már csak az a kérdés, hogy kihez került a csemete. A hét elején a bíróságon döntés született, a kislányt közösen fogják felnevelni, ami azt jelenti, hogy az énekessel egy hónapban 12 napot tölthet majd. A szülők Royolty vezetéknevét illetően is megállapodtak, természetesen édesapja nevét fogja viselni.

A 26 éves énekes a döntéssel teljes mértékben elégedett, melyről Twitter profilján tájékoztatta is rajongóit: „Ma a bíróságon minden remekül alakult. Örülök, hogy minden jól végződött.”

A TMZ kiderítette azt is, hogy mennyi gyerektartást fog fizetni az énekes. A kis Royalty havonta 2 500 dollárra (ami euróban megközelítőleg 2240) számíthat, az ex-kedvesnek pedig az 15 000 dolláros (13 430 euró) tartásdíjon kívül még fedezi a betegbiztosítását, valamint kislányuk gondozásánál felmerülő költségeket és persze Royalty tanulmányait is.

[vembed youtube=”j3CaHeakZF4″ ]

Nem véletlen, hogy Chris Brown ennyire bőkezű volt. Mint tudjuk meggyűlt már a baja a kábítószerekkel, mely nem túl szerencsés egy gyermek elhelyezési pernél sem.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés