Kövess minket

Események

Lesz Jurassic World 2

Újra támadnak a dinoszauruszok.

Megosztva

Jurassic World

Idén júniusban millióan várták, hogy ismét megjelenjenek a Jurassic Park dinói a mozivásznon. Volt is nagy öröm, ugyanis az óta több mint 1, 6 milliárd forintnyi bevételt hozott a film. A rendező, Colin Terrorow felbuzdult a hatalmas sikeren, és úgy döntött, megrendezi a film folytatását.

Azt nyilatkozta, hogy már amikor a Jurassic World-öt nézzük, felmerül bennünk, hogy olyan lezáratlan az egész, és kellene egy második, illetve talán egy harmadik rész is. Terrorow hozzátette azt is, hogy a következő film teljesen más lesz, mint az előző. A Jurassic World 2-ben nem nagyobb és erősebb dinoszauruszok lesznek, hanem ez csak a film kiindulópontja lesz.

A rendező szeretné tovább vinni a történetet, és nem akar még egy olyan filmet, amiben az emberek szaladnak a dinoszauruszok elől egy szigeten, inkább azt szeretné megmutatni, milyen az emberek és a hüllők viszonya. Azt is megerősítette, hogy Chris Pratt és Bryce Dallas Howard karaktere visszatér majd, de lehet, hogy az új filmben egészen más szemszögből ismerhetjük majd meg őket. Izgalmasan hangzik nem?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés