Kövess minket

Bulvár

Leszállítottak a repülőről Rich the Kid-et, mert durván fűszaga volt

A rapper pert helyezett kilátásba, szerinte rasszizmus áldozata.

Megosztva

Forrás:

Kínos szituációba keveredett a minap Rich The Kid egy repülőtéren. A rapper Instagram Live-ra felugorva kezdte el élőben közvetíteni, ahogy összeveszik a repülőtéri személyzettel, akik megkérték, hogy szálljon le a gépről, miután azt feltételezték, hogy durván be van tépve. A georgiai MC felháborodott a feltételezésen, és azt állította, hogy ő nem is füvezik, a reptéri dolgozók pedig rasszisták, azért csesztetik.

Élőben vagyunk. Úgy tűnik, hogy a bőrszínem miatt akarnak épp diszkriminálni. Nézzétek csak. Azt mondja ez a nő, hogy fűszagom van. Nem is füvezek hölgyem. Nem szívok” – mondta Rich, de a staff nem igazán akart neki hinni.


„Az egész világ tudni fogja, hogy mit csinálnak. Vannak gyerekei? A fia biztos ismer engem. Mivel maga láthatóan nem tudja, hogy ki vagyok! Megpróbál a bőrszínem miatt diszkriminálni, azt mondja, hogy nem tudom mit csinálok, és hogy be vagyok tépve? Nem is szoktam füvezni…” –
folytatta a rapper, mire egy férfi dolgozó hozzátette, hogy a bőrszínének semmi köze nincs a történethez.

[instagram]CIbeB1Vg3B9[/instagram]
Rich leszállítása után egy női dolgozó elmondta, hogy a rapper elesett a gépen, ebből tudták, hogy nem józan. A rapper elmondta, hogy ő nagyon gazdag, és be fogja perelni őket.

Gazdag vagyok, az ügyvédem fel fogja önökkel venni a kapcsolatot” – mondta.

[vembed youtube=”mS36uUCNLcM” ]Ez nem az első eset, hogy Rich The Kid-et leszállították egy kereskedelmi gépről, 2017-ben azért szólították fel a távozásra, mert túl hangosan hallgatta a zenét az utastérben, és nem volt hajlandó felvenni egy fülest.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük