Kövess minket

Stílus

Leszedhető cipzárral érkezik Travis Scott új Air Force 1-ja, amivel a rapper korábban egy fanját is megajándékozta

Megosztva

Forrás: Nike

Ahogy azt mi is megírtuk, egy szeptemberi koncertjén Travis Scott igencsak adakozó kedvében volt, és úgy döntött, ajándékoz egy cipőt az egyik rajongójának. A szóban forgó lépő nem volt más, mint egy eddig kiadatlan, nagyon ritka Air Force 1, amelynek lehetséges megjelenéséről azelőtt csupán pletykák keringtek. Azóta eltelt bő két hónap, a várakozás pedig a napokban a végéhez ért, így a szerencsés tulajdonos hamarosan elveszti a friss sneaker egyedüli – rajongói – birtoklója címet, hiszen az ígérgetett, titokzatos AF1, – melyet közben Offset is unboxingolt – hivatalosan is a polcokra kerül.

Ami az összetételt illeti, nem éppen egy visszafogott darabról van szó, ugyanis a Cactus Jack Air Force 1 vászon, kordbársony, flanel, gyapjú és többféle bőr felhasználásával készült, emellett egy termetes, könnyedén leszedhető, majd újra felrakható cipzár is került rá. Színeit tekintve találunk rajta mustársárgát, kéket, pasztell lilát és barnát is, az oldalán pedig a Cactus Jack Records feliratot is felfedezhetjük, természetesen annak új dizájnja szerint cirill betűs (кактус джек) kiadásban. 

Forrás: Nike

Forrás: Nike

A sneakert Travis Scott texasi kötődése inspirálta, mint ahogy azt a Nike weboldalán olvashatjuk, ezzel szeretne tisztelegni szülővárosa, Missouri City – aminek a monogramja (MC) a cipő hátoldalán is megtalálható – és a vidék előtt, ahol gyerekkori nyarait töltötte nagymamája társaságában.

Külön érdekesség, hogy a lábbeli hagyományos Nike doboz helyett egy speciálisabb díszdobozban érkezik, amin egy, a La Flame fanok által jól ismert grafika és a feljebb emlegetett cirill betűs Cactus Jack Records felirat olvasható. [vembed youtube=”tG2INUMRrxE” ]

Sokadik kollabja már ez Travisnek a Nike oldalán: a houstoni rapper – akinek Drake-kel flörtölgető exe az Adidas partnere volt – első, cserélhető pipákkal felturbózott Air Force 1-ja még a 2017-es Complex Conon debütált, majd 2018 augusztusában ennek egy másik, “Sail” nevű/színű verzióját dobta piacra, ezek mellett pedig több Jordan modellje is napvilágot látott már, melyek közül kétségkívül a barna 1-es és a kék 4-es ment a legnagyobbat a vásárlók és a divatkedvelők körében.

Az új cipő szombaton, vagyis november 16-án jelenik meg online a SNKRS felületén és a kijelölt retail üzletekben, az ára 160 dollár, avagy megközelítőleg 48 ezer forint lesz majd.

Forrás: Nike

Forrás: Nike

Forrás: Nike

Forrás: Nike

Forrás: Nike

Forrás: Sneaker News

Forrás: Sneaker News

Forrás: Sneaker News

Forrás: Sneaker News

Forrás: Sneaker News

Forrás: Sneaker News

(Nike News / Sneaker News)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés