Kövess minket

Hiphop

Leszerződtette a Sony a 13 éves amerikai rappert, akinek vicc nélkül az a neve: „Kis Szaros”

Erre most mit lehet mondani?

Megosztva

Manapság, mikor Justin Bieber, Ariana Grande vagy Selena Gomez már tiniként világsztárokká váltak, nem lehet elég hamar befektetni egy ifjú tehetségbe. A Sony-hoz tartozó Epic Records is hasonlóan gondolkozhat, ugyanis leszerződtettek egy 13 éves kis rapper kölyköt, akinek találóan az a művészneve, hogy Lil Poopy (magyarul „Kis Szaros”).  

[vembed youtube=”4Hi2cTlz4Gs” ]Poopy már egy jó ideje zenél, 2012-ben például még a gyermekjóléti szolgálat figyelmét is felkeltette a fenti videóban látható French Montana remixével, melyben egy Ferrariból rappelget és csajok seggét csapkodja. Végülis találó, hogy a felnőtt rappereknek a rendőrökkel, a gyerek rappereknek a jólétisekkel kell megküzdeniük, szóval ez nem hogy gyengítette, hanem konkrétan erősítette a Kis Szaros karrierjét.

French Montana is felfedezte magának, szerepelt kisebb hiphop előadók klipjeiben, és még nagysikerű Drake & Future kollabot, a Jumpman-t is átvariálta a saját stílusára. A szerződés elvileg 4 évre szól, szóval meglátjuk, hogy hány évesen dobja el a művésznevet és vált mondjuk „Nagy Szaros”-ra a kamaszkorba lépő kissrác.

(Factmag)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés