Kövess minket

Hiphop

Leszerződtette az Empire a 11 éves Lay Lay-t, ezzel ő lett minden idők legfiatalabb „női” rappere, aki komoly kiadó kötelékébe tartozik

Straight Outta általános iskola.

Megosztva

Forrás: Youtube

Míg más ötödikes lányok nagy viháncolások közepette fonják be egymás haját az óraközi szünetekben, addig a 11 (azaz tizenegy) éves rapper-csajszi, Lay Lay szülei autójának anyósülésén elindult a világhírnév felé. A Houstonban született, de jelenleg Atlantában élő tini tegnap írta alá élete első szerződését az Emipre Distribution kiadóval, bár mindeddig egyetlen befejezett száma sincs. Van viszont 230 ezer követővel rendelkező Insta fiókja, ahova péntekenként feltölt egy-egy telefonos freestyle videót. Ez lett az ő külön bejáratú Freestyle Friday sorozata, aminek a tótumfaktuma, hogy minden epizódot a szülei autójának anyósülésén tol le valahol a kerekerdő szélén.

[vembed youtube=”O50UazDmSdo” ]Tulajdonképpen ezen cuki videóknak köszönhetően került az Empire látókörébe a kis Lay Lay. Csütörtökön leszerződtette a korábban Kendrick Lamar-ral, Schoolboy Q-val és Freddie Gibbs-szel is dolgozó label, így hamarosan elkezdik a debüt lemezének munkálatait.

[instagram]Bl82lQTHF7G[/instagram]
Addig még gyorsan kidobtak egy újabb freestyle-t Tyga Swish-ének az instrujára, hiszen péntek van, a shownak pedig folytatódnia kell.

[vembed youtube=”5e2QHouCiUM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük