Kövess minket

Bulvár

Letartóztatták 6ix9ine barátnőjét, miután megütötte a rappert

Megosztva

Őrizetbe vették Tekashi 6ix9ine barátnőjét, Rachel Wattley-t, vagy ahogy ő magát hívja, Jade-et, miután erőszakosan viselkedett a rapperrel Miamiban.

Nem teljesen világos, hogy mi okozta a konfliktust, de a TMZ birtokába jutott egy felvétel, ahol 69 és Jade, valamint a barátnői veszekednek egy klub előtt, az egyikük pedig a rapper felé is üt. Végül a közelben lévő rendőrök raktak rendet a csetepatéban, miközben 69 visszamenekült a járgányába. A rendőrök karmolásnyomokat vettek észre a rapperen, ezért megkérdezték, hogy mi történt, mire Tekashi azt válaszolta, hogy a barátnője ütötte meg, de ezen kívül nem akart velük együttműködni. A szemtanúk megerősítették, hogy Jade agresszív volt Tekashival, amit videófelvételek is bizonyítanak. Ezután tartóztatták le Jade-et, akit a Miami-Dade megyei börtönbe szállították, és 1500 dollárban állapították meg az óvadékát.

6ix9ine elmondása szerint Jade a barátnői hatására támadott és részeg is volt. „Ki fogom hozni a börtönből. A rendőrök szeme láttára ütött meg, mondtam nekik, hogy részeg és hogy nem akarok feljelentést tenni. Leteszem az óvadékot és kihozom” – nyilatkozta a rapper.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés