Kövess minket

Hiphop

Letartóztattak egy 13 éves srácot, mert 9lokkNine szövegekkel keménykedett a suliban

Szerinte csak egyszerű félreértés történt.

Megosztva

Forrás:

A hétfőket sosem könnyű átvészelni, tudja ezt nagyon jól az a 13 éves floridai diák is, akit a hét elején vett őrizetbe a rendőrség, miután 9lokkNine soraival fenyegetőzött a sulijában. Az egyik órán ugyanis magából – szó szerint – kivetkőzve, különböző, nem túl szofisztikált bekiabálásokkal zavarta a tanítást. Miután a tanár rászólt, felállt a helyéről és egyszerűen letolta a gatyáját az osztály szeme láttára. A pedagógus ezt követően megkérte, hogy távozzon a teremből, a srác azonban maradt és 9lokkNine egyik népszerű számának, a Bounce Out Wit Dat Glokk9 puskaporos szövegével lőtt vissza neki.

[vembed youtube=”I4ehEQlgjiA” ]„This is not over, I got my Glock 9” – harsogta fejhangon, nem sokkal később viszont valóban elhagyta az osztálytermet, de már rendőri kísérettel, hiszen valaki kihívta a performansz közben a yardokat.

A fiút letartóztatták lőfegyverrel való fenyegetés miatt, majd édesanyja jelenlétében kihallgatták. Vallomásában elmondta, az egész akciót viccnek szánta, nem akart senkit sem megijeszteni, csupán annyi történt, hogy kedvenc rapperétől idézet egy rövidke sort.

A kedvenc, 9lokkNine egyébként maga is megjárta a sittet idén nyáron, amikor fegyverrel való visszaélés és kábítószer birtoklás miatt letartóztatták. Azóta szabadlábon van, október 25-én dobta ki Minds of Destruction című albumát a Cash Money Records gondozásában.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés