Kövess minket

Aztaa

Letartóztattak egy A$AP Rocky rajongót, miután a Svéd Nagykövetség felrobbantásával fenyegetőzött

Elszabadultak az indulatok.

Megosztva

Forrás:

Gyakorlatilag mindent megtett a letartóztatása érdekében egy A$AP Rocky rajongó nő Washington D.C.-ben, de a rapper felé tett empatikus tombolás végén mégis szabadon védekezhet, míg Rocky a tárgyalásáig börtönben marad.

Az NBC 4 Washington beszámolója szerint a 26 éves Rebecca Kantert még kedden tartóztatták le, miután azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja az amerikai fővárosban lévő svéd nagykövetséget. Az épület előtt hétfőn tartottak egy Rocky melletti tüntetést, ahol a szóban forgó nő valamilyen folyadékot öntött a bejárati ajtóra, majd azt kiabálta, hogy felrobbantom ezt az egész kócerájt. A hatóságok nem tudtak közbelépni, mert a nő még az érkezésük előtt elhagyta a helyszínt. Később az interneten akadt ki, hogy hiába – saját szavai szerint – vandálkodott össze több épületet is, nem írnak róla az újságokban. Ezért aztán másnap visszament a helyszínre és ezúttal az ott dolgozókkal üvöltözött, Rocky-t éltette és több tárgyat is összetört, köztük egy asztalt. A nagykövetség munkatársai felszólították a nőt, hogy távozzon, amire azt válaszolta, hogy nem megy sehova, hívjanak rendőrt.

A titkosszolgálat emberei vették végül őrizetbe és egy külföldi állam épületének megrongálásával és a nagykövetségre való illetéktelen behatolással gyanúsítják. Óvadék ellenében elengedték, a tárgyalását július 31-re tűzték ki.

Eközben Rocky továbbra is börtönben várja az ítéletét, hiába próbált közbelépni még az amerikai elnök is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés