Kövess minket

Aztaa

Letartóztattak egy férfit, aki füvet szívott az amerikai törvényhozás épületének lerohanásakor

Megosztva

Forrás:

Őrizetbe vettek egy Long Island-i DJ-t, aki a gyanú szerint füvezett az amerikai törvényhozás épületének év elejei ostromakor. A trumpista fanatikusok még január 6-án törtek be a Capitoliumba, mivel abban a tudatban voltak, hogy a Demokraták elcsalták a tavaly novemberi választást. A tüntetők közül sokan videózták is az épületbe való behatolást, köztük a füvezéssel vádolt férfi, Greg Rubenacker is.

Rubenacker Snapchaten közvetítette az eseményeket, az egyik videójában azt üvölti, hogy “Aztakurva! Történelmet írtunk! Elfoglaltuk a Capitoliumot!” – áll a róla szóló jelentésben. A férfi ezután azt rögzítette, hogy vaporizátorral füstöl az épületben, majd egy jointra is rápöffentett, amit kedvesen megosztott másokkal is. “Szmokizgatás a Capitoliumban baby! Ezaz!” – mondja a videón a kamerába nézve.

A férfit kedden tartóztatták le, hamarosan a bíróságon is meg kell jelennie, többek közt rendbontással gyanúsítják. Egyik volt osztálytársa ismerte fel, ő értesítette a hatóságokat, igaz nagyon nem kellett megtippelni a kilétét, hisz a Snapchat profilján az igazi nevét használta, mely látszódik is az említett videókon.

(VICE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés