Kövess minket

Hiphop

Letartóztatták Lil Mello-t, miután a rendőrségen is felfigyeltek a klipjeiben felvonultatott fegyverarzenálra

Megosztva

Augusztus 23-án, azaz jövő hétfőn lesz a bírósági meghallgatása Lil Mello-nak, akit múlt hét kedden tartóztattak le kábítószerbirtoklás, valamint tiltott fegyerviselés miatt szülővárosában, Detroitban. Habár a 19 éves rapper korábban sem volt ismeretlen a helyi hatóságok számára, mostani előállítása nagyban köthető ahhoz, hogy klipjeiben és a közösségi médiában rendszeresen éles lőfegyverekkel pózol, holott ennyi idősen még fegyverviselési engedélye sem nagyon lehetne. Ez természetesen a nyomozóknak is szemetszúrt, miután Mello több klipjét, netes fényképét már ezt megelőzően, egy szintén vele kapcsolatba hozható bűncselekmény miatt alaposan végignyálazták.

Letartóztatása mégis valahol a véletlennek köszönhető, hiszen a rend éber őrei nem őt keresték azon a bizonyos kedden, hanem “csak” egy címre vonultak ki, mikor egy autó hátsóülésén felismerték az ott gubbasztó rappert. Ahogy közelebb léptek a gépjárműhöz egy barna papírzacskóból kikandikáló piszoly markolatára lettek figyelmesek, na meg némi fűszagra. A zacskóban lapuló fegyver régi ismerősként tekintett vissza a nyomozókra, hiszen az egy egyedi, az amerikai zászló színeiben pompázó darab, mely nem mellékesen Mello legutóbbi, a rendőrségen is osztatlan sikert arató, Baxk To Pressin című klipjében is főszerepet játszik.

Emberünk, így az őrszobán kötött ki; vallomásában ugyan beismerte, hogy 14 éves kora óta füvezik, azt viszont tagadta, hogy a pisztoly az övé volna. Elmondása szerint azt csupán kellékként használta a fent emltített videóban, amúgy semmi köze hozzá. Ennek azonban némiképp ellent mond a tény, hogy a lefoglalt telefonjáról előkerült fényképen az övébe csúsztatva jól látszik az ominózus fegyver ominózus markolata, miközben a rapper egy néhány hónapos kisbabát tart a karjában.

Alább pedig Mello eddigi legnépszerűbbb klipjét, a majd félmillió kattintásnál járó, Feel Like Bart-ot csekkolhatjátok.

(Detroit News)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés