Kövess minket

Bulvár

Letartóztatták Tyga-t, bántalmazással gyanúsítja az ex-barátnője

Megosztva

Őrizetbe vették Tyga-t, miután az ex-barátnője, Camaryn Swanson bántalmazással gyanúsította meg, Swanson képeket is közölt, hogy bizonyítsa a nyilvánosság előtt az igazát.

Az eset hétfő reggel történt, a TMZ beszámolója szerint a rapperhez közel álló források azt állítják, Swanson váratlanul megjelent a rapper kaliforniai házánál, ahol üvöltözni kezdett. A házban lévő rokonok azt hitték a nő valamiféle szer hatása alatt van, de ennek ellenére beengedték az otthonukba, ahol először vita alakult ki, majd a veszekedés tettlegességig fajult. Végül a lány anyja odavezetett a helyszínre, és hazavitte a bántalmazott lányt. Swanson nem sokkal később feljelentette a rappert a rendőrségen, bántalmazás vádjával.

Swanson az Instagram oldalán mutatta meg az arcán látható bántalmazás nyomait, posztjához azt írta, hogy megalázva érzi magát, de muszáj kiállnia magáért. A lány továbbá cáfolta, hogy bejelentés nélkül jelent volna meg Tyga házánál, sőt, chat beszélgetéssel tudja bizonyítani, hogy maga a rapper küldött érte egy kocsit, hogy átvitesse magához.

A comptoni rapper másnap feladta magát a rendőrségen, ahol vallomást tett. Tyga-t később őrizetbe vették, az óvadékát 50 ezer dollárban állapították meg.

Eközben Soulja Boy a közösségi oldalain kezdte oltogatni Tyga-t. Egy videóban például több köteg pénzzel pózolva, nevetgélve mondogatja, hogy nem Tyga-nak volt a legnagyobb visszatérése, hanem neki. Ez a vita amúgy még 2018-ból eredeztethető. „Ki a faszom az a Tyga? Mászkálsz itt össze-vissza, ütlegelve lányokat ember. Mi bajod van? Máris bezáratták az őrült fejedet. Tyga, mégis mi bajod van? Valaki mondja már meg Tyga-nak, hogy nem szabad lányokat verni” – mondta Soulja a videón, de Twitter felhasználók hamar emlékeztették Soulját, hogy őt is meggyanúsították már bántalmazással, ráadásul nem is egyszer.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés