Kövess minket

Aztaa

Levágatta a mellbimbóit, majd az interneten árulja őket egy magát művésznek tartó 18 éves srác

Azt, hogy mi mit gondolunk, azt megtartjuk magunknak, így kellett volna tenni a mellbimbókkal is…

Megosztva

A napokban egy elég bizarr, értsd: gusztustalan, hirdetés került fel az eBay-re. A 18 éves Karim Boumjimar úgy döntött, hogy a testével keres némi pénzt. De nem úgy, ahogy azt legtöbben gondolnánk. A srác, aki magát művésznek mondja, eltávolítatta a mellbimbóit és a köldökét!

Hogy miért? Mert, elmondása szerint azoknak semmi értelme, hogy a testén vannak, ugyanis nem jók semmire. Arra kérünk kedves Karim, hogy pattints fel egy biosz könyvet, de izibe! A műtétet házilag vezényelték le, és az eredmény, mit mondjuk?! Inkább semmit, nézzétek meg Ti magatok:

[twitter]https://twitter.com/BEIGETYPE/status/728199703775612928[/twitter]

A levágott testrészekből fülbevalókat, esetleg nyakláncot akar majd készíteni a “hihetetlenül tehetséges művész”. Amint elkészülnek a testékszerek (szó szerint!), Karim már pakolja is fel őket az eBay-re, hogy némi pénzt is keressen velük, hiszen enni még mellbimbók nélkül is kell, azokat pedig mégsem eheti meg. Legalábbis reméljük…

[twitter]https://twitter.com/BEIGETYPE/status/728179428384231424[/twitter]

A srác elmondása szerint Leonardo Da Vinci Mona Lisa-ja inspirálta, hogy a kés alá feküdjön. Persze nem arról van szó, hogy a reneszánsz géniusz bármikor is letépte volna a mellbimbóit, netán a köldökét. Karim szerint a gyönyörűen megfestett képen Mona Lisa-nak nincs szemöldöke és egy szál szempillája sem! Micsoda fordulat, kérem szépen!

Továbbá, látott egyszer egy nőt Youtube-on, akinek három melle is volt, és ez a látvány is nagy hatást gyakorolt rá. Szóval, Mona Lisa, három cickó és ennyi elég is egy zseni születéséhez!

Karim azt is elárulta, hogy a beavatkozás nem volt éppen fájdalommentes, de őt nem érdeklik az esetleges következmények, mert Ő így boldog! Mellbimbók és köldök nélkül!

Fene a gusztusát…

(mashable.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük