Kövess minket

Bulvár

Levágta lakótársa péniszét a feltörekvő spanyol rapper az online népszerűségéért cserébe

Közben az áldozat ötlete volt az egész.

Megosztva

Napokon belül bíróság elé állhat az a feltörekvő spanyol rapper, aki némi készpénzért meg néhány lájkért cserébe egy 30 centis késsel levágta angol származású lakótársa péniszét.

The Scottish Sun beszámolója szerint Aaron Beltran, művésznevén Sanatorio del Atico és bizonyos Andrew B., aki egy helyi nyelviskolában dolgozott akkoriban, közösen béreltek pecót Zaragoza városában. A 35 éves angol férfi felajánlotta spanyol barátjának, hogy egy élő videóban levághatja a péniszét, majd pedig annyit fizet, mármint Beltran, ahányán megosztják az amputációról készült felvételt. Az alapösszeg 173 fontot (kb. 60 ezer forint) volt, de ha nagyon felpörgött volna a videó a férfi akár 2164 fontot (kb. 900 ezer forintot) is képes lett volna fizetni. Az Independent információ szerint az angol férfi nem érezte 100%-osan férfinak magát, ezért akart szabadulni ilyen bizarr módon a péniszétől.

A spanyol rapper nem tépelődött sokat a dolgon, kapásból rábólintott az ötletre. A „műtétre” aztán 2019. március 8-án került sor az áldozat hálószobájában, de mielőtt még nekiveselkedtek volna a műveletnek, hogy bátorságot nyerjenek, bevertek négy üveg fehérbort együtt, továbbá fogyasztottak egy kevés nyugatót is. Miután Beltran levágta lakótársa péniszét, az kiment az utcára levegőzni, ám olyan erősen vérzett, hogy a környékbeliek rendőrt hívtak rá. A kiérkező yardok a helyszínen megtalálták Andrew nemiszervét egy zacskóban, amit még aznap visszavarrtak eredeti helyére. Az Andrew egészségéért aggódóknak gyorsan hozzátesszük, a hímtag azóta is tökéletesen funkciónál.

A sztoriban mégis az a legszebb, hogy az angol férfi egyáltalán nem tett feljelenést, hiszen ahogy fogalmazott, közösen találták ki az egészet, szó sem volt erőszakról. Az ügyészség viszont több mint két évre leültetné a rappert.

[vembed youtube=”muM82BeVi-I” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük