Kövess minket

Bulvár

Lil Baby és Saweetie románc van a levegőben

Megosztva

Lil Baby és Saweetie lehet összejöttek – legalábbis ezt feltételezik azok az önjelölt internetes szerelem detektívek, akik a jelenleg elérhető infómorzsákból ezt olvassák ki. Na, de mit szól ehhez az egészhez Saweetie exe, Quavo?

Az egész sztori ott indul, hogy pár nappal ezelőtt felröppent a pletyka, miszerint bimbózó kapcsolat van kialakulóban az atlantai rapper és a nemrég a Budapesten megrendezett MTV EMA műsorvezetője közt. Lil Baby elvileg vásárolni vitte Saweetie-t, és el is költött rá 100 ezer dollárt, igaz az nem szivárgott ki, hogy pontosan mit vásárolt neki. A susmust csírájában fojtotta el Lil Baby, hisz kiposztolta Twittere, hogy ő bizony egyedülálló. Saweetie amúgy az elmúlt hetekben még szintén azt mondogatta interjúkban, hogy nincs párja, tehát itt a történet akár le is zárulhatott volna, ha a rapper lány nem posztolt volna fotót egy *ismeretlen* férfi öléből. A két rapper rajongói gyorsan felvették a fonalat, és összehasonlították a fotón látható férfi ruházatát (már amennyi látszik belőle) Lil Baby mostanában posztolt szettjeivel, és lám-lám, ugyanaz a nadrág, ugyanaz a cipő.

Az *ismeretlen* férfi ráadásul eléggé oda meg vissza lehet Saweetie-ért, hisz mint a lenti videón látszik, hatalmas virágcsokrokat is küldött neki. A pletykát erősíti, hogy Lil Baby már le is törölte a fentebb említett posztját, melyben azt állítja, hogy 100%-ban szingli.

Az esetleges új rapsztárpár létezése beindította netes diskurzust, így csak idő kérdése volt, hogy Saweetie előző pasija, a Migos tag Quavo is kommentálja az egészet. Insta Storiesban megosztott állásfoglalása egyértelmű volt: „Nem kattogok rajta, cserélhetünk!” – írta, és hozzádobott egy Quality Control hashtaget is, hisz érdekes adalék, hogy Quavo és Lil Baby is ugyanannál a kiadónál vannak, okozhat ez még kínos pillanatokat a stúdióban.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés