Kövess minket

Hiphop

Lil Baby megjósolta, hogy kik lesznek a 2020-as évek meghatározó rapperei

Rajta kívül.

Megosztva

Forrás:

Lil Baby a tavalyi év egyik legsikeresebb lemezét tette le az asztalra a “My Turn-nel, de a diadalútja a tervei szerint még csak most kezdődik igazán.

Az atlantai rapperrel a Billboard készített most interjút, melyben elmondja, hogy az OG rapperek iránt érzett tisztelete miatt fogadták be a nagy öregek is a szcénába, hogy egy kiadatlan Meek Mill kollabon van jelenleg karrierje legjobb verzéje, és hogy a Rockstar Energy italmárkával közös reklámfilmje a Super Bowl reklámszünetében lesz látható, utóbbi az első hivatalos reklámfelkérése.

A legérdekesebb pillanat mégis az, mikor felteszik neki a kérdést: Kik lesznek a 2020-as évek legmeghatározóbb rapperei?

Lil Baby válaszában habozás nélkül rávágja, hogy a The Box-szal nagyot robbantó Roddy Ricch biztosan köztük lesz, de hasonló fényes jövőt lát DaBaby és a houstoni Megan Thee Stallion előtt is. Lil Baby azért hozzáteszi, hogy magát is berakná a sorba, és azt sem tartja kizártnak, hogy a 2020-as éveket leginkább befolyásoló előadókat még nem is ismerjük, mivel még csak most fognak kitörni, de ettől még az előbb említett rappereknek szerinte már foglalt helyük van a toppon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés