Kövess minket

Hiphop

Lil Baby „My Turn” lemeze már 2020 legeladottabb albuma Amerikában

Lil Baby ismét vezeti az albumeladási listát, közben idei rekordot is döntött.

Megosztva

Forrás:

Habár februárban jelent meg Lil Baby legutóbbi, „My Turn” című albuma, a rapper harmadik hete nem bír elmozdulni az amerikai lemezeladási lista első helyéről. Az atlantai MC viszont nem csak ennek, de egy új rekord felállításának is örülhet, övé ugyanis jelenleg 2020 legnagyobb példányban fogyott albuma Amerikában.

Lassú heteket élünk, ami az album megjelenéseket illeti, komolyabb előadók most inkább késleltetik a projektjeiket, talán így történhetett meg, hogy még mindig Lil Baby második nagylemeze vezeti a Billboard 200-as listát, immáron harmadik hete. Az album az elmúlt héten 70 ezer példányban fogyott. A „My Turn” először március legelején ugrott az első helyre, majd egy jó pár hónapos kihagyás után júniusban tért vissza a vezető pozícióba, úgy tűnik az emberek nem feledték el a cuccot.

Ez már magában szép teljesítmény, de Baby emellé egy új rekordot is felállított. A rapper lemeze lett ugyanis a legeladottabb album 2020-ban Amerikában, megelőzve The Weeknd „After Hours” projektjét. Az évnek persze még bőven nincs vége, bármikor megelőzheti valaki, de ettől még gratula!

[twitter]https://twitter.com/chartdata/status/1276665966106116103[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés