Kövess minket

Bulvár

Lil Durk 50 milliót ajánlott 6ix9ine-nak egy bokszmeccsért, Tekashi ingyen is vállalja

Megosztva

Úgy volt, hogy Lil Durk ma dobja le az ‘Almost Healed’ című nyolcadik nagylemezét, de helyette inkább váratlanul beleállt Tekashi 6ix9ine-ba.

Durkio egy azóta törölt Instagram posztban osztott meg egy privát beszélgetést közte és Tekashi között, ahol kihívta egy bokszgálára.

Nem akarom, hogy megsérülj vagy meghalj, te csak egy kölyök vagy a külvárosból” – kezdte üzenetét Durk. „Van 50 millióm a saját pénzemből, segítség nélkül, küzdjünk meg Dubaiban, megduplázhatjuk a pénzt 3 kör menet alatt…..menjél, beszélj a gazdag barátaiddal, hogy összehozhassuk szeptemberben a bunyót – nincs több erőszak lol.

6ix9ine azzal kontrázott, hogy szerinte Durk csak az új albumát próbálja promózni ezzel, és ő hajlandó lenne ingyen is leverni a chicagói MC-t. „Mindent megteszel, hogy promózd ezt a lemezt, ha már YoungBoy nem kapott rá a horogra. Ingyen is verekednék veled, te punci. Gyere le Miamiba, kiveszünk egy hotelszobát aztán megküzdünk ketten” – válaszolta, de Durkio a posztja képaláírásában hangsúlyozta, hogy „biztonságosan” akarja intézni a dolgokat, ezért akar Dubaiban bunyózni.

Durk azzal zárta a beszélgetést, hogy nem stresszel az albumeladáson, csak egy kis pénzt akart keresni azzal, hogy szétveri 69 fejét, de egy hotelben nem fog verekedni.

Durkio azért végül csak jelentkezett új zenével a mai nap, ledobta a J. Cole-lal közös „All My Life” című kislemezét és a hozzátartozó klipet, mely a május 26-ra kitolt nyolcadik stúdióalbumára kerül majd fel.

(Complex)