Kövess minket

Hiphop

Lil Durk a chicagói fegyveres erőszak befejezésére intézett felhívást

Megosztva

Chicagó továbbra is egy nagyon veszélyes hely, és ezt még a sokszor a helyi erőszakról rappelő Lil Durk is megelégelte, közösségi oldalain intézett felhívást a fegyveres erőszak befejezésére.

Az eszetlen öldöklésre jó példa egy múlt hétvégi eset, mikor két fiatal kislány, a 6 éves Aubrey és a 7 éves Serenity esett áldozatául egy lövöldözésnek. A beszámolók szerint a két gyerek a helyi templomba mentek a családjukkal, majd egy rokonuknál álltak meg, Aubrey és Serenity viszont a kocsiban maradtak. Ekkor gurult melléjük egy másik járgány, amiből ismeretlenek tüzet nyitottak a gyerekekre. Aubrey jelenleg is kórházban van, Serenity viszont életét vesztette a lövöldözésben. Az apának semmilyen bandakötődése nem volt, egy sima buszvezető, így aztán pláne érthetetlen a támadás. Az eset nem egyedi, több mint 250 gyerekre lőttek rá Chicagóban csak az elmúlt egy évben.

Lil Durk egy Instagram Story-ban reagált a történetre, felajánlva a segítségét, hátha az ismertségével tud hatni a közösségre.

Hajlandó vagyok segíteni, ahogy csak tudok, de a felsőbb hatalmakat nagyon nem érdekli ez a dolog. Muszáj ezen változtatnunk, azonnal!” – írta a rapper, aki szintén fegyveres erőszak miatt veszítette el az unokaöccsét, a menedzserét, barátját és kollégáját, King Vont, legutóbb pedig a testvérét.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés