Kövess minket

Bulvár

Lil Durk feladta magát a rendőrségen, gyilkossági kísérlettel gyanúsítják

Megosztva

Forrás:

Chicagói rapper és énekes, Lil Durk feladta magát a rendőrségen, miután körözést adtak ki ellene, gyilkossági kísérlet vádjával. Durk Instagram és Twitter oldalán is bejelentette, hogy saját maga fog bevonulni az örsre, több másik rapper, köztük YG, Chance the Rapper, NAV, Lil Skies, és Gunna is támogatásukról biztosították, végül este 9-kor adta fel magát Georgia államban.

A hírek szerint az Interscope recordsot erősítő rappert gyilkossági kísérlettel, bandatevékenységel, és tiltott fegyvertartással gyanúsítják. A rendőrök azt gyanítják, hogy Durknak köze lehet egy február 5-ei atlantai lövöldözéshez, ahol meglőttek egy 23 éves férfit. Az áldozatot meg kellett műteni, de túlélte a támadást. A nyomozók 13 töltényhüvelyt találtak a lövöldözés helyszínén, és egy pisztolyt is hátrahagytak a támadók. Nem csak a rappert, de több társát is meggyanúsították. Szemtanúk is vannak, valamint biztonsági kamerafelvétel is rendelkezésre áll.

Lil Durk amúgy az örsre való bevonulása előtt még gyorsan kirakott egy új dalt, „Feladom magam” címmel, melyben arról rappel, hogy ártatlan.

[vembed youtube=”EfdqFYgy0lk” ]
[twitter]https://twitter.com/SeidenWSBTV/status/1134274700698431488[/twitter]

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés