Kövess minket

Bulvár

Lil Durk kisegítette a hajléktalant, aki az utcán élve nézte a rapper új klipjét

Megosztva

Pár hete virális lett az alábbi TikTok videón, melyen az látható, hogy egy hajléktalan Lil DurkAll My Life” című dalának videóját nézi az utcán. Durkio most kisegítette a férfit, így most már a négy fal között is élvezheti a rapper zenéit.

A videó amiatt lett felkapva, mert nem mindennapi, hogy egy sátorban élő hajléktalan projektorral csekkolja a legfrissebb klipeket, nem csoda tehát, hogy Durk is felkapta a fejét a jelenségre.

Mint Lil Durk Insta Live-jából kiderült, felkutatta a fedél nélküli rajongót, hogy köszönetét fejezzi ki támogatásáért, a szerény körülményei ellenére. A látogatással együtt Lil Durk felajánlotta a férfinak, hogy 30 napra szállodai szobát biztosít neki. Továbbá a rapper állítólag vett neki egy új telefont és több ajándékkártyát is.

A National Coalition To End Homelessness (Nemzeti Koalíció a Hajléktalanság Megszüntetésére) szerint 2022-ben 582 462 ember hajléktalan volt az Egyesült Államokban. Ráadásul ezeknek az embereknek a 40%-át úgy határozták meg, hogy nem voltak teljesen fedél nélkül. A hajléktalansági ráták 2016 óta évről évre növekednek. Az Egyesült Államokban a fedél nélküliek száma ez idő alatt közel 40 000 fővel nőtt.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés