Kövess minket

Zene

Lil G: „A Fonogram-díjátadó egy vicc, meg van bundázva”

Megosztva

Tegnap bejelentették a 2021-es Fonogram-díjátadó jelöltjeit, a hiphop kategóriában olyan jelöltekkel, mint AKC Misi, Figura, Krúbi, Deniz, vagy épp Dé:Nash. A nevek talán minden korábbinál nagyobb vihart kavartak, ezúttal nem csak Majka, de sokkal többen megszólaltak, vélelmezett igazságtalanságot kiáltva.

A kritikus hangok közé tartozott Lil G is, aki Instagram Stories-ban fejtette ki a véleményét, elsőként az alábbi grimasszal, amihez hozzátette, hogy a díjátadó egy vicc, nem csak idén, hanem minden évben.

Később részletesebben is kifejtette a véleményét pár videóban. Elmondása szerint az idei jelöltekkel semmi baja nincs, de ő azért „megemlített volna még pár nevet, akik tényleg megérdemlik, hogy ott legyenek„, példákat nem említett. Hozzátette, hogy személyes sértettség nincs benne, amiért ő nem lett jelölve. „Nekem nincs szükségem díjra, meg semmilyen visszaigazolásra ahhoz, hogy jónak tartsam magam…mert a saját szintemen jónak tartom magam” – mondta.

A következő videóban egy szerinte kevesek által ismert kulisszatitkot is felfedett, miszerint két évvel ezelőtt, Nemazalánnyal a közönség szavazatai alapján nekik kellett volna hazavinniük az év slágere díjat, de ahogy ő fogalmazott, „valakik” úgy döntöttek, hogy mégse legyen övék a díj. Lil G és Nemazalány amúgy jelölve sem volt 2019-ben, tehát nem tiszta, hogy melyik díj járt volna nekik, a hiphop kategóriában Krúbi győzedelmeskedett.

Ezért tartom viccnek, mert nem korrekt, és meg van bundázva” – véleményezte a díjátadót, állítása szerint tapasztalatból.

Lil G azt is megemlítette, hogy a „35 követős, songwriten (sic!) rapperek” lehet belekötnek, hogy akkor lenne valójában „szar” az idei mezőny, ha ő is jelölve lenne, de szerinte ők azt se tudják, miről beszélnek. A videófolyamot azzal zárta, hogy ha írnak is neki a  Fonogram-díjátadó szervezői, hogy szedje le ezeket a videókat, mint ahogy állítása szerint két évvel ezelőtt tették, ő nem fogja megtenni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés