Kövess minket

Hiphop

Lil G: Mert itthon a rap…ÉN vagyok!

Nem pedig valaki más.

Megosztva

Forrás:

Ha eddig nem esett volna le nektek, akkor most eláruljuk, hogy Magyarországon – a 10 millió szövetségi kapitány, na meg emszí hazájában – a Nyíregyházán élő, Laskai Lili a nagybetűs RAP.

Lili, aki Lil G művésznéven robbant be a köztudatba földije, az egykor még Mr. Busta kiadójában Trashket-ként próbálkozó, Halastyák Fanni – ma már NEMAZALÁNY – oldalán. Petőfi Sándor című számuk rögtön Youtube-sztárt csinált belőlük, ők pedig kapván a hirtelen jött népszerűségen olyan közös zenéket hoztak ki gyors egymásutánban, mint például a szintén milliós nézettségeket produkáló ópuszok, a Malibu, illetve az Unikornis, vagy komoly társadalmi témákat feszegető Hello, Hello. Nem mellékesen az ezekben felcsendülő szofisztikált Lil G verzéket két évvel idősebb kolléganője írta neki.

Innen indult tehát kettőjük sztorija nagyjából 9 hosszú hónappal ezelőtt, de szólóban is nyomulnak a csajok, Lil G pedig magányában egy talán túlságosan őszinte vallomásra ragadtatta magát Instagramon. Ebben tudatta a nagyvilággal (míg nem törölte a leírásból), hogy itthon bizony ő a rap.

[instagram]Br5dTjTlmww[/instagram]
Felesleges is ezt kommentálni, inkább nézzük meg a lányokkal készült minidoksit az Index jóvoltából.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés