Kövess minket

Hiphop

Lil Loaded édesanyja szerint a rapper zavarodottan viselkedett egy szakítás miatt a halála előtt

Megosztva

Lil Loaded hét elejei halálhíre után az anyja most lenyilatkozta, hogy a tragikusan fiatalon elhunyt rapper nagyon letört volt egy szakítás miatt – írja a TMZ. Tekintve, hogy a rapper öngyilkos lett, ez egy lehetséges magyarázat lehet arra, miért akart véget vetni az életének.

Lil Loaded édesanyja hétfőn hívott segítséget, hogy jelentse az öngyilkosságot, a fia fejbelőtte magát. A hatóságok kiérkezésekor a nő a ház előtt ült és sírt, azt mondta a járőröknek, hogy bent fekszik a halott fia, kezében egy fegyverrel. A nő elmondása szerint a rapper, igazi nevén Dashawn Robertson vasárnap szakított a barátnőjével, sírt és arról beszélt, hogy mennyire szereti a lányt. Ez egybecseng egy a héten elterjedt barát Insta Story-s beszámolójával, aki arról posztolt, hogy a rappert megcsalta a barátnője, és ezért végzett magával, igaz előtte arról beszélt egy stúdiózás alkalmával, hogy megtalálja a férfit, akivel megcsalta őt a nője, és őt lövi le.

Lil Loaded a halála előtt egy Istenhez címzett fohászt posztolt, és a mennyországba kért bebocsátást a bűnei ellenére. Az Epic Records előadójaként tevénykedő rappert amúgy gyilkossággal gyanúsították meg még tavaly télen, ügye folyamatban volt, óvadék ellenében lehetett szabadlábon csak.

Lil Loaded 20 éves volt.

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés