Kövess minket

Hiphop

Lil Nas X coming outolt a Pride hónap utolsó napján

„Azt hittem ez egyértelmű” – írta.

Megosztva

Forrás:

Lil Nas X bejelentette, hogy meleg. Az időzítés nem véletlen, tegnap volt ugyanis a Pride hónap utolsó napja. A rapper egy Twitter posztban coming outolt, és „c7osure” című dalát hozta példának, mely utalásokat tartalmaz a szexuális irányultságára, pontosabban arra, hogy nem akar többé rejtőzködni.

„Egyesek már tudják, másokat nem is érdekel, és lesznek olyanok, akik emiatt megutálnak, de mielőtt véget érne ez a hónap, szeretném ha figyelmesebben hallgatnátok a c7osure című számomat” – írta Nas X egy szivárvány emoji társaságában.

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1145428812404068352[/twitter]
Az előbújásra utaló sorokkal teli, szabaddá válásról és továbblépésről szóló track így kezdődik: „El akarom és el kell engednem, felhasználni az időmet, hogy szabad legyek.” Majd a következőképp folytatódik: „Nincs több színészkedés, a jóslat szerint hagynom kéne magam kibontakozni / Nincs számomra több piros lámpa, csak zöld, mennem kell Elpakolni a múltam, hagyni, hogy megragadjam a jövőm Ezt kell tennem, nem bánnom, amikor majd öreg leszek.”

A rapper emellett az új EP-jének a borítóját is kiemelte, melyen egy város látható a távolban, az egyik épület pedig szivárvány színben pompázik, mint írta, szerinte ez egyértelmű utalás volt.

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1145470707150860289[/twitter]
Habár páran rendesen összezavarodtak a tweeteket látva, a legtöbben bizton állítják, hogy Lil Nas hivatalosan is előbújt. Utóbbit a country műfaját teljesen felforgató zenész nem cáfolta meg.

A várható utálkozó, csipkelődő és rosszmájú kommentek ellenére („Szóval nem csak lovon szokott lovagolni” stb.) az internet népe és a zenész-influencer-celebvilág rögtön egy emberként ünnepelte a rapper coming outját: 

„Nagyon örülök neked, haver” – tweetelte ki a közelmúltban a kényes ügye miatt rekord mennyiségű, 3 millió feliratkozót vesztett meleg Youtube-sztár, James Charles. [twitter]https://twitter.com/jamescharles/status/1145461088156377089[/twitter]

„A létezésed nagyon sok fiatalnak fog segíteni” – osztotta meg Dewayne Perkins komikus. Emellett Drake egyik állandó producere, Boi-1da is üdvözölte Lil Nas-t, de Kevin Abstract, a Brockhampton köztudottan homoszexuális feje is posztolt egy Instagram-sztorit a rapperről, ahogy Ira Madison tévés-író is maximális szolidaritását fejezte ki. 

Néhányan poénkodva azt emelték ki, hogy Lil Nas X egy jól megtervezett akció keretén belül előbb kidobta az Old Town Roadot, hogy aztán milliónyi, addig a slágerét szanaszét hallgató homofóbot semmisítsen meg a június végére tartogatott, okosan adagolt bejelentésével. [twitter]https://twitter.com/jordanpheard/status/1145531322095587329[/twitter] [twitter]https://twitter.com/k1ngofsaigon/status/1145592046800912384[/twitter]

Lil Nas X nagy slágere, az „Old Town Road” volt amúgy 2019 első felének leghallgatottabb dala a világon.

(Huffington Post / Pink News)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés