Kövess minket

Hiphop

Lil Nas X egy általános iskolában adott koncertet, a gyerekek kollektíve dobták el az agyukat

A nap legcukibb videója következik.

Megosztva

Forrás:

Lil Nas XOld Town Road„-ja kétségtelenül az év egyik legnagyobb slágere, sikerét ugyanúgy köszönheti a trap és a country stílusok különös ötvözetésének, mint a fülbemászó refrénnek, és a közösségi oldalakon terjedő videóknak és mémeknek.

A dal még a legkisebbek közt is közkedvelt, és erre nem is lehetne jobb bizonyítékot találni, mint ezt a videót, ahol ötödikes gyerekek éneklik teli torokból a sorokat egy iskolai tehetségkutató végén, csak úgy, random.

[twitter]https://twitter.com/EduLeadingLady/status/1131675369042587649[/twitter]
A videót az ohiói Lander általános iskola igazgatója töltötte fel a netre, és nagyon hamar eljutott Nax X-hez is, aki szintén megosztotta Twitteren, hozzátéve viccelődve, hogy: „ilyen az, mikor ingyen koncertre vágynak„. Az igazgató kapva kapott az alkalmon, és megkereste a rappert, hogy tényleg bevállalna-e egy fellépést a gyerekeknek, Nas X örömmel mondott igent, majd gyorsan el is kezdték szervezni a részleteket. A sulis koncert a legnagyobb titokban lett leszervezve, az igazgató még az érdeklődő sajtónak is azt nyilatkozta, hogy sajna nem fog összejönni, csak hogy véletlenül se derüljön ki, hogy Lil Nas X fellép az iskolában.

A meglepetés pedig sikeres volt, Lil Nas X nem sokkal később egy másik iskolai rendezvényen lépett színpadra, a jelenéséről mit sem sejtő gyerekek pedig totálisan eldobták az agyukat a rapper láttán, majd torkaszakadtukból üvöltötték a dal minden egyes sorát. A végtelenül cuki videóban annyi ártatlanság van, hogy azt nehéz szavakba önteni, inkább kiemelnénk az első sorban látható pink cowboy szerkóban álló kislányokat, a Hulk módba kapcsoló kockás inges kisfiút, és a szürke melegítős tánchuszárt. Náluk talán csak az értetlenül áldogáló, valószínűleg nem „Old Town Road” rajongó gyerekek a viccesebbek.

[twitter]https://twitter.com/wasteIandbaby/status/1133933114789715968[/twitter]
[instagram]ByDnqJxl_J7[/instagram]

(Buzzfeed)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés