Kövess minket

Bulvár

Lil Nas X extrán humoránál volt, mikor a homofóbokat kellett helyre tenni

A zenész jól elszórakozott a Twitter kommenteken.

Megosztva

Forrás:

A napokban coming outolt Lil Nas X, az „Old Town Road” című megasláger rappere.

„Egyesek már tudják, másokat nem is érdekel, és lesznek olyanok, akik emiatt megutálnak, de mielőtt véget érne ez a hónap, szeretném ha figyelmesebben hallgatnátok a c7osure című számomat” – írta Nas X a Pride hónapra és az egyik új dalának szövegére utalva, egy szivárvány emoji társaságában.

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1145428812404068352[/twitter]

A reakciók szerencsére többnyire elfogadóak voltak, de emberünk fel volt készülve a szexuális irányultságát kritizálókra is, és humorral le is szereltek őket Twitteren. A bejelentés után rögtön mémelgetésekbe kezdett, pl. kiposztolta, hogy „Csak azért mert meleg vagyok, még nem jelenti, hogy nem vagyok heteró„.

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1145786791330553856[/twitter]
De azoknak is üzent, akik hirtelen az „Old Town Road” szövegébe is valamiféle rejtett homoszexuális jelentést láttak bele, „az old town road szimplán a lovakról szól” – írta.

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1145724580834623488[/twitter]
Sajnos voltak olyanok, akik csesztetni kezdték. „Tesó, miért vagy meleg?” – írta valaki, mire Nas X azt válaszolta, hogy: „véletlen volt„. „Tes, kérlek mondd, hogy csak vicceltél azzal, hogy meleg vagy” – jött egy másik komment, amire Nas X úgy reagált, „csak viccből vagyok meleg„. A „Meddig leszel meleg?” kérdés már inkább a vicces kategóriába esik, Nas X biztosította a kérdezőt, hogy csak a hétvégéken. Az viszont már kevésbé, mikor valaki azt írta, hogy bírta a zenéjét, erre most kiderül, hogy meleg, így már nem tudja támogatni. A rapper ironikusan bocsánatot kért az illetőtől, és hozzátette, hogy sajnálja, hogy most új példaképet kell találnia. 

Ez utóbbit sokszor megkaphatta, hisz ki is figurázta egy tweetben. „Most tudtam meg, hogy meleg vagyok, szóval többet nem streamelem a saját zenémet. Egyszerűen elfogadhatatlan”

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1146092672400146432[/twitter]

És persze mivel mással is zárhatnánk, mint ezzel a csodás, Ponyvaregény utalásos képpel, ami alatt az olvasható: „Ha még egy homofób dolgot mondasz nekem„.

[instagram]BzanA2XleXn[/instagram]

(Paper)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés