Kövess minket

Bulvár

Lil Nas X lebuktatta 6ix9ine-t, hogy privátban találkozni akar vele, miközben nyilvánosan homofób kommenteket ír

Megosztva

Tekashi 6ix9ine homofób kommentet írt egy Instagram poszt alá, amibe Lil Nas X-t is belekeverte, mire az “Old Town Road” rapper válaszul kirakta TikTokra, hogy 69 privátban írogat neki, hogy találkozni szeretne vele.

A TikTok videóban a melegségét nyíltan vállaló Lil Nas X megmutatta, hogy 6ix9ine egy olyan hír alá kommentelt, mely a Kínában bevezetett külföldieknek kötelező anális Covid-tesztről szólt. A kínai kormány szerint ez a legbiztosabb módja a betegség kiszűrésének, a teszthez egy 5 centis pálcikát használnak, amit fiziológiás oldattal síkosítanak be, majd bedugják az ember ánuszába és egy kicsit megforgatják. Több ország, köztük Japán és az USA is tiltakozott az eljárás ellen, mivel megalázónak tartják azt. Ehhez kommentálta hozzá 69, hogy: “Lil Nas X belépett a chatbe” – utalva arra, hogy az énekes / rappert biztos nem zavarná az eljárás. 

Lil Nas X nem vette jó néven a szexualitásán való poénkodást, ezért miközben az egyik dalára táncolt TikTokon, bedobott egy képernyőmentést a privát Instagram üzeneteiről, ahova 69 is beslisszant korábban. “Ez te vagy?” – tette fel a kérdést Nas X, miközben a képernyőn tisztán látható volt, hogy a New York-i rapper tavaly októberben, és most februárban is üzent neki, utóbbinál azt is bedobta, hogy találkozzanak. “Hamarosan a városodba utazok, mit csinálsz épp?” – írta 69 egy szív emoji kíséretében. Lil Nas X egyik üzenetre sem válaszolt.

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1367556397789974531[/twitter]
6ix9ine magáról kialakított imidzsébe persze ez nem férne bele, szóval nagyon gyorsan kirakott egy videót, amiben tagadja, hogy valaha is privát üzenetet írt volna Lil Nas X-nek, bizonyításképp pedig megnyitotta a saját Instagram üzeneteit is, hogy megmutassa, nincs ott semmi. Az már más kérdés, hogy a privát üzeneteket ki lehet törölni Instagramon, tehát ha 69 nagyon el akarta tüntetni a bizonyítékokat, könnyen megtehette pár kattintással.

[instagram]CMAsDjsgAXA[/instagram]
(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés