Kövess minket

Aztaa

Lil Nas X széttrollkodja a Sátános klipjét és cipőjét kritizálókat

Megosztva

Lil Nas X a napokban Sátános klippel, majd egy ördögi Nike cipővel jelentkezett, Amerika keresztény része pedig ledobta az ékszíjat. A zenészt most kritizáló egyének biztos annak sem örültek, hogy egy magát nyíltan melegként felvállaló rapperrel bővült anno a zenei paletta, de a Sátános vizuál végleg kiverte a biztosítékot egyeseknél.

[vembed youtube=”6swmTBVI83k” ]Lil Nas X a “MONTERO (Call Me By Your Name)” klipjéért, melyben többek közt a Sátánnak is ad egy igen akrobatikus öltáncot, kapott kritikákat politikusoktól, sportolóktól, zenészektől, és hát természetesen prédikátoroktól is. A zenész válaszul nem hogy nem hagyja magát, de egyenesen örömmel veti bele magát a trollkodásba. 

Nemtetszését fejezte ki például Trevor Lawrence amerikai focista, aki kiposztolta Twitterre Lil Nas X új, Sátános Nike cipőjét, azzal a szöveggel, hogy: “Valahol muszáj meghúzni a vonalat“. Hogy pontosan hol kéne annak a bizonyos vonalnak lennie, azt nem részletezte.

[twitter]https://twitter.com/Trevorlawrencee/status/1376267722233839620[/twitter]
Szintén elmondta a véleményét Eminem egyik kedvenc mai rappere, Joyner Lucas, aki arról posztolt, hogy tudja, hogy Lil Nas X valójában nem sátánista, de mivel sok gyerek hallgatja a zenéjét, ezért szerinte nem volt helyes, hogy csak úgy kirakott egy ilyen megosztó videót a csatornájára. Lil Nas X azzal vágott vissza, hogy az első, “Old Town Road” című slágerében drogokról és megcsalásról is énekel, szóval nem ő tehet róla, hogy a társadalom ennek ellenére úgy ítélte meg, hogy a dal megfelelő gyerekek számára.

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1376382370283020290[/twitter]
Soha többet nem engedem meg a gyerekeimnek, hogy az Old Town Roadot hallgassák, és abba sem vagyok biztos, hogy akarok többet Nike-t hordani ezután a véres cipő után” – posztolta Nick Young kosaras, mire Lil Nas X azt válaszolta, hogy a gyerekei inkább az új zenéjét hallgassák, az “Old Town Road” már lejárt lemez. Nick Young később bocsánatot kért és azt állította, hogy feltörték a fiókját.

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1376191872800972805[/twitter]
Egyes unatkozó politikusok is megszólaltak az égetően fontos “Lil Nas X Sátán cipő” témában, Dél-Dakota Republikánus kormányzója, Kristi Noem szerint küzdeni kell a gyerekek lelkéért, mivel ilyen sátáni vizuálokkal támadja őket a háttérhatalom(?). “Egy igazi kormányzó vagy, és egy cipőről posztolgatsz. Végezd inkább a munkádat!” – válaszolta vissza a zenész.

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1376245938226798594[/twitter]
Konzervatív influenszer és fegyverpárti aktivista, Kaitlin Bennett egyszerűbben ment neki Lil Nas X-nek, felkérdezte, hogy szokott-e még találkozni az apjával, mire a zenész azt válaszolta, hogy igen, és Bennett apjával is szívesen találkozna, hogy dughassanak.

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1376370180461240321[/twitter]
Beindultak a prédikátorok is, Greg Locke arról beszélt, hogy a Sátán már a videoklipekben is támadásba lendült, Lil Nas X bedobta, hogy lehet hangmintázza a kiakadást egyik jövőbeni dalához, annyira jóra sikerült.

[twitter]https://twitter.com/LilNasX/status/1376239443409956867[/twitter]
A zenész eközben a YouTube csatornáján is maxra járatja a trollkodást, feltöltött a szóban forgó dalból egy verziót, ami olyan, mintha egy másik helységben lévő WC-ből hallgatnánk, és egy “bocsánatkérést” is kiposztolt a cipővitáról, mely persze nem igazi bocsántkérés, csak az ezen kattogó arcoknak való szopatása.

[vembed youtube=”54KlB1Fp9Ww” ]
[vembed youtube=”ESf8Un3g9zM” ]Keresztény felháborodás ide vagy oda, a felhajtás nagyon jót tett Lil Nas X-nek, hisz az új klipjének nézettsége már átlépte a 32 milliót, a Sátános cipője pedig 1 perc alatt sold out lett.

[twitter]https://twitter.com/XXL/status/1376555445926658053[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés