Kövess minket

Hiphop

Lil Peep anyja 4 millió dollárt követel a zenész kiadójától

Megosztva

Lil Peep édesanyja, Liza Womack azt állítja, hogy a néhai emo-rapper kiadója 4 millió dollárnyi jogdíjat tart vissza az örököseitől – írja a Rolling Stone.

Womack szerint First Access Entertainment elismerte nekik, hogy valóban őket illeti meg a pénz, de mégsem hajlandóak fizetni, sejtése szerint azért, amiért korábban beperelte őket a zenész halálának körülményei miatt.

Kedden bírósági meghallgatás volt a pénzügyi vita miatt Los Angelesben, Womack ügyvédje szerint a kiadó megtagadja a kifizetéseket, pedig tisztában vannak vele, hogy az jár az örökösöknek. A kiadó azzal vágott vissza, hogy a 4 millió dollár nem jár az örökösöknek, és szimplán az emberek szimpátiájára játszva próbálnak pénzt kicsikarni belőlük.

Lil Peep 2017-ben hunyt el fentanil túladagolás következményeként. A kiadója szerint a zenész halálát saját maga okozta, míg az anyja szerint a kiadó gondatlansága vezetett a halálához, mivel a turné menedzsere, Belinda Mercer figyelmen kívül hagyta, hogy a zenész nincs jó passzban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés