Kövess minket

Hiphop

Lil Peep és iLoveMakonnen a hiphop világ első hivatalos meleg párja

A változó idők szele elérte a hiphop közösséget is.

Megosztva

Forrás: Instagram

A hiphop azon kevés stílusok egyike, mely erős maszkulinitása miatt nem hogy a melegeket, de néha még a női előadókat sem nagyon tűri meg soraiban. Az elmúlt években viszont olyan rapperek, mint Young Thug, vagy Lil Uzi Vert öltözködésükkel erősen hajlították azt a képet, ami az emberek fejében él az archetipikus rapperről. Frank Ocean, iLoveMakonnen, és ki tudja, lehet Tyler, The Creator pedig szó szerint coming outoltak, egy tett, mely a ’90-es évek hiphop világában a totális kirekesztéssel lett volna egyenértékű, míg most Rick Ross vállvonogatva mondja egy interjúban, hogy „azt csinálsz, amit akarsz„.

Itt tartunk tehát 2017-ben, az évben, ahol a legfontosabb mai rapperek rendre Atlantából érkeznek, abból a városból, mely a harmadik legtöbb meleg amerikait tömörítő város az országban. Valószínűleg ez is erősen hozzájárult a kultúra változásához, és ahhoz, hogy most már az első hivatalos meleg pár is valóság, nem pedig egy elveszett Boondocks epizód

A szóban forgó pár, a már előbb említett, Drake-kel közös „Tuesday” című számmal berobbant, iLoveMakonnenből, és az emorap (igen ez egy létező dolog) egyik legismertebb képviselőjéből, Lil Peep-ből áll. Előbbi idén januárban vallotta be Twitteren, hogy meleg, utóbbi nem is olyan régen, augusztusban jelentette ki, hogy biszexuális. Persze biztosan volt korábban valamilyen gagyi Mónika-show-szerű beszélgetőműsorban, vagy MTV valóságshowban meleg rapper szerelem, de ez az első alkalom, hogy aránylag ismert (milliós nézettségek Youtube-on, nagy kiadóhoz szerződött) előadókról beszélünk.

Makonnen nemrég egy Insta live-ban vallott szerelmet az agyontetovált rappernek, de mennek a szerelmes kommentelgetések is egymás képei alá, no meg persze közös fotókat is töltöget fel serényen Instára a kis gerlepár. A közös album sincs kizárva, és akkor egy újabb elsőt húznának be, hisz meleg rap duettet még nem látott a világ.

[instagram]BX3g-iXlt1g[/instagram]
[instagram]BYJzF3VlH7W[/instagram]
[instagram]BYSHBTdFe41[/instagram]
[vembed youtube=”3rkJ3L5Ce80″ ]
[vembed youtube=”lxo3xSRctb4″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés