Kövess minket

Bulvár

Lil Peep menedzsmentje tagadja, hogy közük lett volna Lil Peep halálához

A zenész édesanyja mindenesetre beperelte őket.

Megosztva

Forrás:

Lil Peep anyja, Liza Womack beperelte a fia korábbi menedzsmentjét, a First Access-t, mivel állítása szerint a gondatlanságuk vezetett oda, hogy az emo rapper 2017 novemberében drogtúladagolásban életét vesztette.

A periratban Womack azt írja, hogy Peep a halála előtti hetekben stresszes és kimerült volt, egyenesen ki volt égve a sok fellépéstől, és mivel anyja szerint a fia egy befolyásolható személyiség volt, a menedzsment el tudta nála érni, hogy mindezek ellenére további fellépéseket vállaljon, miközben szemet hunytak a droghasználata felett, sőt egyenesen támogatták a drogok szedését.

Womack meg nem határozott összegű kártérítést követel, és elsősorban a menedzsment vezetőjét, Sarah Stennettet, Bryant “Chase” Ortegát, menedzsment tagot, valamint Belinda Mercer turnémenedzsert hibáztatja a tragédiáért. 

A First Access válaszközleményében azt írja, hogy Lil Peep halála szörnyű tragédia, de nem ők felelősek a zenész haláláért, sőt ők kifejezetten azon a párton álltak, hogy Peep tegye le a drogokat. „Felnőtt ember volt, és saját maga döntött úgy, hogy destruktív életmódot választ magának” – írták. 

Lil Peep amúgy fentanillal szennyezett kamu nyugtatók fogyasztásába halt bele.

(Variety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük