Kövess minket

Hiphop

Lil Pump azt állítja, elveszítette az új albumai felvételeit, egy tó fenekére kerültek

Megosztva

Lil Pump tervei szerint januárban új albumot dob le, egészen pontosan a debütáló „Lil Pump” című lemezének folytatását, a „Lil Pump 2„-t, de a megjelenés most idéglenesen zárójelbe került, ugyanis a rapper azt állítja, hogy elveszítette a projektet.

Srácok, elveszítettem a merevlemezt, amin az LP2 van. Egy tó közepén veszett el, nem találom. Valaki segítsen már megtalálni, kérlek segítsetek!” – jelentette be Pump egy videóüzenetben.

Ez nem az első eset, hogy egy zenész elveszíti az egyik készülő albumát, 2020-ban például Swae Lee hagyta el a merevlemezét, rajta az összes zenéjével. Ő akkor szép kis summát ajánlott a nyomravezetőnek, aki ezt ki is használta és megpróbált minél több pénzt kicsikarni a rapperből. A sztori vége mindenesetre happy end lett, Swae Lee visszakapta az adathordozóját.

Természetesen Lil Pumpról van szó, így aztán könnyen lehet, hogy emberünk csak trollkodik, hisz mégis mit keresne a merevlemezével egy tó közepén, ha csak nem olyan rosszak lettek az új dalai, hogy hallgatók millióinak hallását akarta megóvni tőlük és ezért inkább eldobta a merevlemezét. Utóbbi esetében jobb is, ha a tó fenekén maradnak a zenék.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés