Kövess minket

Hiphop

Lil Pump beoltotta Russ-t, amiért a rapper lemondta a turnéját: „Ne legyél már ekkora p**ci”

Megosztva

Russ a napokban egyetlen koncert után lemondta a teljes európai turnéját, mivel állítása szerint megrogyott mentálisan. A rapper, aki Budapesten is fellépett volna szeptemberben, kissé misztikusan magyarázta el, hogy „valami” történt, ami triggerelte őt, emiatt pedig extrém magány, valamint üresség uralkodott el rajta. A történés a „családi életével” kapcsolatos, de nem tudni, hogy valamilyen haláleset vagy mi áll pontosan Russ mentális nehézségei mögött. „Rendbe kell tennem magamban pár dolgot, most magamra kell koncentrálnom” – írta a turnélemondást bejelentő posztjában, ahol azt is megemlítette, hogy megérti, ha vannak olyanok, akik most csalódtak benne, vagy nem hajlandóak támogatni többé. A fanok és a zenészkollégák nagy része támogató volt, szeretettel árasztották el a poszt alatti kommentszekciót, az örök troll, Lil Pump viszont pont az ellenkezőjét tette, és képletesen értve belerúgott egyet a földön fekvő Russ-ba.

Pump egy videóüzenetben szólt be Russ-nak, ahol arról beszélt, hogy a rappernek nem kéne ilyen „puhánynak” lennie.

Azt gondolod mentális problémáid vannak? Én Dayton megyéből származom te ribanc, én beleszülettem a mentális problémákba” – mondta Pump, miközben megmutatta a kamerának az egyik tetoválását.

Dolgozd fel a problémáidat, ne legyél már ekkora punci. Tudjátok jól, hogy kihez beszélek. Lemondtad a teljes euro turnédat te kis picsa. Ne mond le a koncertjeidet, ülj fel arra a szaros gépre és told le a bulikat, te kis punci” – tette hozzá egy másik videóban.

Russ egyelőre ignorálta Lil Pump „kedves” tanácsait.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés