Kövess minket

Bulvár

Lil Pump elhagyhatta a börtönt, ahova be se vonult

Jobb troll, mint rapper.

Megosztva

Forrás:

Lil Pump elhagyhatta a börtönt, mondjuk nem volt nehéz, hisz be se vonult.

A rapper még szeptember elején jelentette be egy videóüzenetben, hogy pár hónapra börtönbe vonul a próbaideje megsértése miatt. A közösségi oldalait átadta elvileg a menedzsmentjének, és pár megjelenést is beidőzítettek a pihenőre, hogy azért ne tűnjön el teljesen a publikum szeme elől.

Az egész börtönbevonulósdis sztori viszont ott bukott meg, hogy Pump szombat este élő (!!) adásban jelent az SNL TV műsorban, hogy előadja a Kanye-val közös „I Love It„-et, mely elég nagy slágerré nőtte ki magát, jelenleg 200 milliónál jár a Youtube-on. Talán pont ezért nem is volt érdemes tovább kamuzni a börtönről, ma tehát egy olyan poszt jelent meg az Insta oldalán, mely büszkén hirdeti, hogy a rapper visszatért és ismét szabad.

[instagram]BocotMaFJ27[/instagram]
Pumptól természetesen korábban sem állt messze a trollkodás, lehet következőleg a haláláról hazudik össze valamit. Mindenesetre valós jogi problémái ettől még vannak a rappernek, hisz nemrég emiatt törölték a teljes Észak-Amerikai turnéját. A TMZ számításai szerint 1 millió dollártól esik el a beoffolt turné miatt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés