Kövess minket

Hiphop

Lil Pump mégsem Gucci Mane kiadójához, hanem megint a Warnerhez szerződött

Azért csak elfogadta a 15 millió alatti ajánlatot is.

Megosztva

Forrás:

Az elmúlt hónapokban egymásra licitálva próbálták magukhoz csábítani Lil Pumpot a kiadók és az önjelölt hiphop mogulok. Az Epic Records és DJ Khaled is szívesen leszerződtették volna az ifjú titánt, aki amúgy azt állította Insta videóiban, hogy 15 misi alatt nem is tárgyal senkivel. Aztán februárban úgy tűnt, hogy megvan a befutó, Gucci Mane 1017 Eskimo kiadója. Az ifjú feltörekvő 1017 nyaklánccal fotózkodott és a menedzsere is feltöltött egy videót, ahol arról beszéltek, hogy Guwop társaságát erősíti Pump.

Most viszont a TMZ úgy tudja, hogy végül a Warner Bros. Records nyerte meg a licitháborút, méghozzá 8 millió dollárral. Ennyit kap a Gucci Gang rapper előlegként a kiadótól, majd az első évben 9 ezer dollárt, a másodikban 12 ezret, a harmadikban pedig 15-öt. Pump és a Warner közötti megállapodás 7 évre szól. A számai után járó amerikai jogdíjak 14%-át kapja meg Pump, a többi a kiadóé, de vannak olyan formátumok, ahol 66% jár neki. 

Ez a második alkalom, hogy a rapper a Warnerrel köt megállapodást, az előzőt azért kellett felmondani, mert Pump még nem volt nagykorú, mikor aláírta.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés