Kövess minket

Bulvár

Lil Pump mérges, mert egy ismeretlen bezúzta a luxus járgányainak az ablakát

Megosztva

Lil Pump nagyon felhúzta magát a hétvégén, miután észrevette, hogy a háza előtt álló luxus autóinak valaki, ismeretlen indokból betörte az ablakait. A rapper videóüzenetben fenyegette meg a rongálót, aki többek közt egy Rolls-Royce Cullinant is bezúzott.

Tesó, elkaplak, akárki is legyél. Szétlövöm a fejed, kis köcsög. Elkaplak, te kis csöves geci, ha még egyszer a házam közelébe jössz. Gyere csak vissza, három napig fent leszek, és várlak, úgysem mered. Azonnal kinyírlak” – mondta idegesen a kamerába Pump, de persze fontos kiemelni, hogy habár a floridai törvények valóban inkább az állampolgárt védik, amennyiben betörés történik, a hatályos jogszabályok szerint nem lehet senkit sem lelőni azért, mert kárt tesz az autódban. Pump tehát jobban jár, ha nem váltja be az ígéretét.

Tényleg ennyire csöves vagy, hogy mások autóinak az ablakát zúzod be? Ha elkaplak, rommá töröm az arcod” – tette hozzá Pump, aki az elmúlt időszakban annyit trollkodott, hogy az interneten megjelentek az olyan hangok is, akik szerint a rapper saját maga törte be az ablakokat, hogy így nyerjen ismét egy kis figyelmet.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés