Kövess minket

Hiphop

Lil Pump: Mostantól hívjatok Jet Ski-nek!

Reménykedve várjuk a kollabot Yachty-val.

Megosztva

Forrás:

Egyre nagyobb divatja van a névváltoztatásoknak a tengerentúli hiphop szcénában. Ennek a „műfajnak” kétségkívül Diddy az élharcosa, aki az utóbbi időben volt már LOVE, majd újra Diddy lett, hogy aztán ismét LOVE-nak hívassa magát. De ott van a megkomolyodott Rich Chigga esete is. Ő a polgári nevén (Brian Imanuel) folytatja az ipart, míg Young Thug először a No, My Name is Jeffrey-re, később csak szimplán Jeffrey-re, végül teljesen indokolatlanul SEX-ra változtatta művésznevét. Közülük talán Brian gondolja vérkomolyan az egészet, a másik két jóember valószínűleg unalmában hozta meg döntését.

Velük azonban nem ér véget a sor, hiszen a minap Lil Pump jelentette be Insta storyn, hogy ezentúl Jet Ski-nek kell őt szólítani, más névre egyszerűen nem hajlandó figyelni.

[twitter]https://twitter.com/IamAkademiks/status/982781137981407232[/twitter]
„Az új rap-nevem Jet Ski, okés? Ne hívjatok Lil Pumpnak többé, hívjatok Jet Ski-nek.” – mondta a rap világ pletykafészke, Dj Akademiks által közzétett videóban. Nem sokkal később szemléltette a dolgot, amikor egy másik vidiben egy spanja a háttérből Pumpnak szólítja, de ő csak akkor reagál, mikor Jet Ski-nek hívja a láthatatlan ember.

[twitter]https://twitter.com/IamAkademiks/status/983012645430288384[/twitter]
Fogalmunk sincs mennyire komoly a dolog – vagy esetleg csak poén az egész – de az biztosnak tűnik, hogy Pump, bocsánat, Jet Ski befejezte új, Harvard Dropout című mixtape-jét, melyről az első szám, az Eskeetit hamarosan elérhető lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés