Kövess minket

Aztaa

Lil Pump nagyban nyomta Donald Trumpot, de szavazni nem ment el

Biztos ezért nyert Biden.

Megosztva

Forrás:

Az amerikai elnökválasztást megelőző napokban Lil Pump valódi minikampányt folytatott Donald Trump újraválasztásáért, de most kiderült, hogy szavazni már lusta volt.

A „Gucci Gang” rapper MAGA sapkában nyilvánította ki szimpátiáját Trump felé az elnökválasztás előtt, sőt még azt is belengette, hogy elhagyja az országot, ha Biden lesz a győztes. Ez alapján úgy tűnhetett, hogy Pumpnak nagyon fontos ez az elnökválasztás, de mint a The Smoking Gun kiderítette, valójában el sem ment szavazni, de még csak regisztrálni sem regisztráltatta magát, ami Amerikában előfeltétele a szavazás leadásának. Ezt amúgy úgy derítették ki, hogy nem található Gazzy Garcia (Pump polgári neve) a regisztrált szavazók névsorában. 

Lil Pump, vagy ahogy Trump hívja, Lil Pimp Miami-Dade megyében kellett volna, hogy szavazzon, melyet amúgy Biden húzott be a szavazatok 53.3%-ával, Florida egészét viszont így is Trump vitte, ez viszont kevés volt az újrázásra, végül Joe Bident választották az amerikaik következő elnöküknek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés