Kövess minket

Bulvár

Lil Pump nyitóbeszédet fog mondani a Harvard egyetemen, és nem, ezzel most nem viccelünk

Hű.

Megosztva

Amikor a Harvard Egyetem hallgatói végeznek, megadatik nekik a lehetőség, hogy meghallgassák földünk valamely inspiráló, sikeres és fontos emberének üdvözlő beszédét. Ezen személyek általában korábbi elnökök, Nobel-díjasok és nagyhatású egykori harvardosok köreiből kerülnek ki. Vagyis kerültek ki, eddig. 

2019-ben az iskola vezetése ugyanis úgy határozott, hogy egy korábbi kimaradt diákjukat (issa meme, u know) hívják vissza és kérik fel, akire az imént hozott inspiráló, sikeres és fontos jelzők természetesen egytől-egyig ráillenek. Pontosan, Lil Pumpról van szó.

Forrás:

A hírt egy közleményben jelentették be, az információt azóta a nagy múltú egyetem tanulói által vezetett WHRBB Harvard Radio és Pump kiadója, a Warner Bros. is megerősítette. Így a 18 éves rapper lesz a legfiatalabb szónok az intézmény történetében, aki valaha is beszéddel nyitotta meg az ünnepi ceremóniát. A bejelentés annak tudatában külön bravúros, hogy most pénteken jelent meg az előadó Harverd Dropout-ra keresztelt, régóta húzott albuma – de persze, vettük, mindenki a mémre épít, szóval érthető.

A (remélhetőleg) jövőre már díszdoktori címet is megkapó Pump természetesen nem hagyta szó nélkül mindezt, a fennkölt pillanat mámorában a következő magasröptű gondolatokat osztotta meg a nagyvilággal:

„Nem kell lediplomáznod a Harvardon ahhoz, hogy megtarthasd ezt a beszédet. Kibuktam, most pedig úgy hívnak vissza, akárcsak azokat, akik megcsinálták a Windowst meg a számítógépet, mielőtt születtem. Csupán egy kalapra és egy köpenyre van szükség ehhez, ami nekem is van. Amikor megtudtam, boldogsággal töltött el az, hogy mindenkinek adhatok egy leckét. A fiatalságért vagyok. Igen, ők a jövő. Következzen egy egy szavas ízelítő a szövegemből: ESSKEETIT!!!!!!”

Pump tehát a május 30-ai eseményen (melyen amúgy a német kancellárasszony, Angela Merkel lesz a főszónok) azon a pódiumon fog állni, ahol előtte Oprah Winfrey, Bill Gates, Mark Zuckerberg és Steven Spielberg is állt. Grat, mi most megyünk és összeszedjük a leesett állunkat és megkeressük a Harvardba táplált maradék hitünket.

(Rap-Up)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés