Kövess minket

Hiphop

Lil Pump szerint Eminem egy öreg pancser, akinek nem hallgatják a zenéit

Ok…

Megosztva

Forrás:

Lil Pump váratlanul beszólt Eminemnek karácsonykor – írja a Complex. A rapper nagyon hiányolhatja az emberek figyelmét, mert mindenféle előzetes provokáció nélkül egy videóüzenetben küldte el melegebb éghajlatra a detroiti rappert, akinek előző héten jelent meg az új albuma, mindenféle Lil Pump említés nélkül.

Hey, bassza meg Eminem. Egy hatalmas pancser vagy, és senki sem hallgatja a zenéidet, te öreg fószer. Szerencsétlen punci vagy” – mondja mosolyogva Pump a videón, nyilvánvalóan sejtve, hogy Shady rajongói vért követelnek majd a tiszteletlenség miatt.

[twitter]https://twitter.com/nojumper/status/1342183277633830912[/twitter]
Lil Pumpot ismerve sanszos, hogy nincs komolyabb baja Eminemmel, szimplán egy kis botrányt szeretne maga köré, hogy így irányítsa magára a figyelmet. December közepén például azt kamuzta be, hogy van egy eddig eltitkolt fia, és az anyja eltiltotta tőle, de erről is hamar kiderült, hogy trollkodás volt. Pump kijelentése, miszerint „senki sem” hallgatja Eminem zenéjét persze tényszerűen hamis állítás, de ezt talán mondani se kell.

[twitter]https://twitter.com/TheEminemBrasil/status/1342194209151995906[/twitter]
Eminem utoljára 2018-ban hozta fel Lil Pump nevét a „Ringer” című dalon, mikor a „Lil” rappereknek szúrt oda egyet, akiket Lil Wayne klónjainak tartott, ezzel két évvel később félig-meddig maga Wayne is egyetért amúgy. Akkor Lil Pump elég higgadtan és egyben ironikusan válaszolt. „Köszönöm, ezt megérdemeltem” – írta anno egy kommentben. Eminem új „Music to Be Murdered By Side B” albumán mellőzi Lil Pumpot, mások viszont a célkeresztjébe kerültek, például Snoop Dogg. Az említésekre egyedül Machine Gun Kelly válaszolt, ő nevetve hulladéknak nevezte Eminem neki szánt sorait.

[twitter]https://twitter.com/machinegunkelly/status/1340077544398155776[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük