Kövess minket

Hiphop

Lil Pump úgy tűnik Gucci Mane 1017 kiadójához szerződött

Pump otthont talált a zenéinek.

Megosztva

Forrás:

Nagyon úgy néz ki megvan ki adhatja ki Lil Pump zenéit a jövőben.

A feltörekvő rapperre nagyon sokan le akartak csapni, miután kiderült, hogy kihátrált a Warner Bros.-szal kötött szerződéséből, az életkorára hivatkozva. Az Epic Records és DJ Khaled is szívesen leszerződtették volna az ifjú titánt, aki amúgy azt állította Insta videóiban, hogy 15 misi alatt nem is tárgyal senkivel, de végül nem ők, hanem Gucci Mane 1017 Eskimo kiadója volt a befutó.

Pump a héten már flancolt egy kicsit 1017 feliratú nyakláncában, de ekkor még nem lehetett tudni, hogy Gucci csak ajándékba adta-e Pumpnak a nyakéket, amolyan noszogatásként a szerződéskötéshez, vagy pedig a megegyezés jelét láthatjuk.

[twitter]https://twitter.com/mymixtapez/status/961365934425419778[/twitter]
Azóta viszont Dooney Battle, Pump menedzsere feltöltött egy videót, ahol a rapperrel beszél videótelefonon, és azt mondja: „Ma van a szerződéskötés napja, mutasd csak meg, hova szerződsz” – mire Pump már mutatja is az előbb említett 1017 nyakláncot. Sem Pump, sem Gucci nem erősítette meg a hírt, mindenesetre ha igaz, akkor olyan rapperek mellé kerül a mindössze 17 éves előadó, mint Ralo, Lil Wop, vagy éppen Hoodrich Pablo Juan.

[instagram]BfAKIKVgkgf[/instagram]
(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés