Kövess minket

Hiphop

Lil Pump új „Lil Pimp Big Maga Steppin” dala majdnem olyan rossz, mint a koronavírus

Megosztva

Forrás:

Lil Pump az elmúlt egy évben, nagyobb slágerek hiányában főleg trollkodásaival próbálta köztudatban tartani magát. Februárban azt hazudta, hogy visszavonul, hogy aztán napokkal később visszatérjen, áprilisban bepróbálkozott Billie Eilish-nál, aki kinevette, miközben a slágerlistákat mellőző kollabokkal kísérelte meg egyben tartani a vélhetően egyre csökkenő rajongótáborát. A polgárpukkasztásból és clout-hajhaszásból mindig ötösre vizsgázó rapper októberben húzta elő a legnagyobb ütőkártyáját, beállt Donald Trump támogatói közé, miután észrevette, hogy 50 Cent hasonló kiállása hatalmasat megy a médiában. De míg 50 Cent hamar visszavonulót fújt, Pump a végsőkig elment a témában, még egy Trump kampányrendezvényre is elment, melyért szinte biztosan jó pénzt kapott, tekintve, hogy Rich The Kid is kapott hasonló meghívót, de visszautasította a lehetőséget, mivel saját szavai szerint „nem akarta eladni magát”. 

Pump tehát sikeresen elérte, hogy mindenki ismét róla beszéljen, még ha ehhez azzal is járt, hogy közben szupermodellek lúzernek titulálják Instagramon. De mióta érdekli a 7erek véleménye Pumpot? Emberünk így is milliomos, miközben vámpírként szívja magába az életerőt, ha elegen utálják. Nem kell tehát mást tennie, mint a sok ismét ráirányult figyelem közepén ledobnia egy új dalt, ami annyira fülbemászó és akkora középső ujj mindenkinek, hogy még a oldheadek is titokban azt pörgetik Spotify-on, mikor nincs senki a közelben. Na, ez az, ami nagyon nem sikerült.

Pump tegnap debütáltatta új szólódalát, a „Lil Pimp MAGA Steppin„-t, melynek legalább a címe megpróbál mém húrokat pedzegetni, kár, hogy a másfél perces dal közben minden oldalról borzalom. A flow egyértelműen Pump korai munkáit idézi, mely régi fanoknak akár örömet is okozhatna, ha nem adna az egész szöveg és attitűd újrahasznosított vibe-okat, miközben a Trumpos körítés pontosan csak az, körítés, igaz ez nem meglepő, hisz Pump még csak szavazni sem ment el. Meglepő módon nem Pump nulla erőfeszítése a legnagyobb szégyen a dalban, mivel az amúgy tehetséges Ronny J alapja még a rappernél is alább adja. Nem lepődnék meg, ha producer a Lomtárból húzta volna elő a beatet, és küldte át Pumpnak, hogy „tessék, ezt a szart használhatod”. Pump elszalasztotta a lehetőséget, hogy bebizonyítsa, nem csak a trollkodásai miatt érdemes ráfigyelni, hanem a zenéjéért is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük